Mara Mares are şanse să devină preşedintele TNL

Mara Mares are şanse să devină preşedintele TNL

0 102

Cel mai tânăr parlamentar din actuala legislatură, deputatul Mara Mareş, vrea şefia organizaţiei de tineret a PNL. Liberala şi-a depus moţiunea şi speră să câştige competiţia prin care se va stabili conducerea TNL

Cel mai tânăr parlamentar din actuala legislatură, deputatul Mara Mareş, vrea şefia organizaţiei de tineret a PNL. Liberala şi-a depus moţiunea şi speră să câştige competiţia prin care se va stabili conducerea TNL.
Mara Mareş spune că s-a decis să între în cursă pentru că vrea un model nou transparent şi democratic. Planul cu care tânăra deputată vrea să câştige voturile colegilor este unul simplu bazat pe trei piloni: întărirea relaţiei cu PNL, profesionalizarea resursei umane din partid şi creşterea calităţii comunicării politice.
„Avem tineri buni, avem tineri foarte valoroşi capabili, să ducă foarte multe din acele job-uri ale partidului însă deocamdată nu au culoarul potrivit”, spune tânăra liberală.
Mara Mareş este din Făgăraş unde a locuit până la vârsta de 16 ani când a plecat la studii în Anglia. A fost aleasă deputat anul trecut devenind cel mai tânăr parlamentar din România.
Alegerile pentru şefia TNL vor avea loc pe 22 octombrie. Contracandidaţii săi vor fi Glad Varga de la Arad şi Radu Surugiu de la Neamţ. Se pare că braşoveanca are cele mai mari şanse să câştige această funcţie având deja susţinerea a 20 de organizaţii judeţene.

Vifor Rotar

COMENTARII