Materiale de promovare a sportului şi agrementului în Primul ghiozdan

Materiale de promovare a sportului şi agrementului în Primul ghiozdan

promovare a unor instituţii aflate în subordinea Consiliului Local şi care sunt de interes pentru copii. Secţia de polo a avut ideea promovării acestui sport printre copii cu ajutorul unei cărţi de colorat care să fie împărţită în şcoli. De aici, a mai fost doar un pas până la promovarea mai multor instituţii

Programului „Primul Ghiozdan” i-au fost alocate şi în acest an fonduri de la bugetul local. Bobocii care vor începe şcoala în luna septembrie vor primi din partea Primăriei Braşov cadoul devenit tradiţional, care cuprinde ghiozdanul garnisit cu toate rechizitele necesare elevilor care intră în clasa pregătitoare sau clasa întâi. Din toamna, picii vor găsi însă şi ceva în plus faţă de materialele de până acum.

De această dată, la propunerea consilierului local liber Roxana Cojocea, micuţii vor avea în ghiozdane şi un material de promovare a unor instituţii aflate în subordinea Consiliului Local şi care sunt de interes pentru copii. Secţia de polo a avut ideea promovării acestui sport printre copii cu ajutorul unei cărţi de colorat care să fie împărţită în şcoli.
De aici, a mai fost doar un pas până la promovarea mai multor instituţii.
Echipele sportive, Grădina Zoologică, Centrul de Agrement din Poiana Braşov vor fi promovate prin intermediul ghiozdanului oferit de autorităţi celor mici.

Elevii din clasa pregătitoare şi clasa I primesc la începutul anului şcolar un ghiozdan cu rechizite din partea municipalităţii. Cadoul a devenit o tradiţie în ultimii ani, care le oferă părinţilor şansa de a mai reduce din cheltuielile necesare primei zile de şcoală din viaţa fiecărui copil.

Vifor Rotar

COMENTARII