Minorul care şi-a ucis fratele rămâne în arest preventiv

Minorul care şi-a ucis fratele rămâne în arest preventiv

0 81

Judecătorul de drepturi şi libertăţi al Curţii de Apel Braşov a respins vineri contestaţia formulată de inculpat împotriva deciziei Tribunalului pentru Minori şi Familie Braşov de a-l aresta preventiv pe o perioadă de 30 de zile

Judecătorul de drepturi şi libertăţi al Curţii de Apel Braşov a respins vineri contestaţia formulată de inculpat împotriva deciziei Tribunalului pentru Minori şi Familie Braşov de a-l aresta preventiv pe o perioadă de 30 de zile.

Prin urmare, suspectul de oribila crimă, în vârstă de 17 ani, rămâne în arest preventiv, sub acuzaţia de „omor calificat”. În faţa anchetatorilor, minorul ar fi declarat că a comis crima, pentru că fratele lui era autoritar, iar uneori agresiv faţă de el.

Vecinii şi cunoscuţii îl ştiau însă drept un tânăr chefliu, care avea şi serioase probleme cu drogurile. Tocmai acestea par să fi fost cauza certurilor dese pe care le aveau cu fratele său mai mare, care îl şi crescuse, de altfel.

Ca să se răzbune pe el, mezinul i-ar fi aplicat multiple lovituri de cuţit fratelui său, în vârstă de 23 de ani, în timp ce acesta dormea.

Vifor Rotar

COMENTARII