Mircea Cărtărescu vrea ca mângâiatul pe buci in public să fie OK!!

Mircea Cărtărescu vrea ca mângâiatul pe buci in public să fie OK!!

0 100

Asa cum v-am spus, „apostolii” LGBT sunt fără număr… Urmează la rând, cică psihologul Copaceanu, care preia elucubratiile lui Cartarescu si le baga in ventilator! Teza lui Copaceanu, preluata de la M. Cartarescu, este ca… familia traditionala nu mai exista de 100 de ani. Câtă minciună !!! De parca acest Copaceanu s-a nascut din eprubeta !

Dar, fiindca prostia e maxima, in dorinta de a-i prezenta pe crestini ca pe niste continuatori ai Ceausescului , vinator de homosexuali, pseudo psihologul Copaceanu comite o fapta buna si ne aminteste de articolul 200 din Codul Penal vechi : „Relaţiile sexuale între persoane de acelaşi sex, săvârşite în public sau dacă au produs scandal public, se pedepsesc cu închisoare de la 1 la 5 ani.“ 

Copaceanu si Cartarescu se fac de risul curcilor cind afirma ca Partidul sau Securitatea intrau… in dormitorul homosexualilor ! Bre Telectualilor, pai in „odiosul” articol se facea referire la faptul ca, daca homosexualii faceau sex in public si produceau scandal public, abia atunci erau pasibili de puscarie !
Deci in public, Scriitorule si Psihologule!
 Nici macar SECU nu reglementa ce se intimpla in dormitorul fiecaruia! Niciun crestin de pe Pamintul acesta nu e interesat de ce face fiecare in dormitor!
Dar atunci cind voi doi, Scriitor si Psiholog, cereti ca noi crestinii sa fim de acord, in spatiul public, cu aberantele voastre „casatorii” gay, noi va spunem NU !
E dreptul nostru democratic si e dreptul nostru de a ramine crestini pina la capat ! Si nu aveti niciun drept sa ne puneti la zid si sa ne acuzati de cite in luna si in stele ! Punct. (Sursa:Nasul Tv

COMENTARII