Mişcări de trupe la Corona Braşov Wolves : au plecat doi canadieni,...

Mişcări de trupe la Corona Braşov Wolves : au plecat doi canadieni, a venit altul…

0 26

La echipa de hochei a Braşovului, cuvântul de ordine al acestei perioade precompetiţionale are ca simbol frunza de arţar. Cu alte cuvinte, canadienii sunt în prim plan, cu bune şi cu mai puţin bune. Iată că doi dintre jucătorii canadieni achiziţionaţi de ceva timp şi anunţaţi oficial, nu mai fac parte din lotul ,,lupilor”. Este vorba despre Erik Roy şi Everett Clark, care au plecat de la Braşov, din cauza unor motive personale. Astfel, datorită faptului că perioada verii ajută la perfectarea contractelor strainierilor, s-a ajuns la o înţelegere amiabilă cu ambii jucători, prin care aceştia au devenit liberi de contractul semnat, după cum se arată în comunicatul echipei Braşovului.

Pe de altă parte, lotul a fost completat cu alt jucător…tot canadian însă : fundaşul Nelson Armstrong (25 de ani). Nelson Armstrong s-a născut în orașul Peterborough (provincia Ontario), are o înălțime de 185 de centimetri și 93 de kilograme. A început hocheiul în orașul natal, la echipa Peterborough Petes, iar în perioada 2011-2013 a petrecut două sezoane în campionatul universitar american NCAA, la echipa universității din Saint Lawrence.

În a doua parte a sezonului 2016/2017 a decis să facă pasul spre hocheiul profesionist, semnând cu echipa Florida Everblades (ECHL).
În sezonul 2016/2017, pentru echipa din Florida a jucat un număr de 14 meciuri și a realizat 4 puncte. Sezonul trecut a evoluat pentru echipa Milton Keynes Lightning în campionatul profesionist al Marii Britanii (EIHL).
Pentru Milton Keynes Lightning a fost cel mai bun marcator dintre fundașii echipei, reușind să marcheze 11 goluri și să ofere un număr de 24 de pase decisive (realizând un total de 35 de puncte).
De asemenea, în Marea Britanie a urmat cursuri post-universitare (master) în administrarea afacerilor la Universitatea din Buckingham.

D.D.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.