Nici un târg de promovare din Europa fără Macedonski. Azi la München!

Nici un târg de promovare din Europa fără Macedonski. Azi la München!

0 33

Consilierul local Cristian Macedonschi se plimbă prin Europa cică procupat până în străfundurile ființei sale rotofee de grija promovării Brașovului. Acum se află la München unde se ocupă cu – evident – promovarea Brașovului.
Ne și întrebăm ce se alegea de micuța dar vioaia noastră urbe dacă dl. Consilier Macedonscchi n-ar promova-o cu atâta osârdie. Redem mai jos părerea domniei sale care fiind adresată românilor începe firesc cu o urare în limba germană:

,,Guten Morgen – Buna Dimineața 
Ieri după Europa Summit Salzburg 2019 organizata impecabil de Institute of the Regions of Europe (IRE) am ajuns la München alaturi de Dragos Anastasiu la cel mai important targ de dezvoltare urbana si regionala in Europa Centrala si de Est, EXPO REAL.
La standul Romaniei organizat de AHK Romania – Camera de Comert Romano-Germana m-am bucurat sa reintalnesc oameni pasionati de promovarea Romaniei veniti din toate colturille tarii, Constanta, Suceava, Iași, București și desigur eu de la Brașov. Clujul este și el nelipsit de 7 ani la acest târg extrem de important care atrage investitori din toata lumea în capitala Bavariei.
Ca in fiecare an sunt prezent sa promovez Brasovul ca o destinatie de excelenta pentru investitii imobiliare, rezidentiale si comerciale, industriale si turistice.
Anul acesta mi-au facut o mare surpriza specialistii de la Banca Mondiala care au trimis la targ un numar mare de brosuri dedicate promovarii Brasovului si doresc sa multumesc public echipei care a lucrat la acest material excelent in special insa lui Marcel Ionescu-Heroiu si lui Marius Cristea dar si echipei care a contribuit la traducerea in limba germana, lui Bernhard Moestl si Matthias Roos.

Am profitat de ocazie si am promovat Brașovul prin intermediul broșurilor și la evenimentul de NETWORKING organizat de ES Consului Geberal al ROMÅNIEI in München, doamna Ramona Chiriac cu care am o relatie profesionala excelenta si care se straduie sa construiasca punți trainice între ROMANIA si regiunea BAVARIA.
Ieri avut la târg cateva întalniri importante iar astazi voi continua sa promovez Brașovul având deja programate întalniri cu investitori.
Felicit echipa #AHK #Romania in special pe Sebastian Metz, pe Ruxandra DumitrescuIlinca Pandele si pe Julia Binder care depun eforturi mari sa organizeze an de an acest stand de promovare a Romaniei si atrag prin reteaua de Camere de Comert din Germania multi investitori carora am șansa să le prezint Brașovul.
Din pacate au existat sincope mari in colaborarea cu executivul brașovean dar acesta este alt subiect asupra caruia voi reveni cand mă reîntorc in țară”. (IR)

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.