Olimpia CSU Brașov a câștigat cea de-a 11-a ediție a Cupei Sirius...

Olimpia CSU Brașov a câștigat cea de-a 11-a ediție a Cupei Sirius la baschet feminin

1 64

Cupa Sirius la baschet feminin s-a desfășurat timp de două zile la Tg.Mureș. În meciul decisiv pentru adjudecarea trofeului, Olimpia CSU Brașov a învins BC Sirius-Mureșul, cu 86-54 (23-14, 25-14,16-18, 22-8). Cea mai bună marcatoare a echipei brașovene a fost sârboaica Biljana Pesovic, cu 25 de puncte. În prima zi a turneului, ambele echipe au câștigat partidele susținute contra formației CSU Rookies Oradea. Olimpia CSU Brașov s-a impus cu 114-42, iar Sirius cu 78-57.

Olimpia CSU Brașov se pregătește pentru reluarea campionatului, în 2 octombrie, urmând să joace în seria Est, alături de Sepsi Sf.Gheorghe, Agronomia București, Rapid București, Phoenix Știința Constanța și CSM Alexandria.

D.D.

COMENTARII

  1. NU Olimpia CSU Brasov a castigat ci CSU Olimpia Brasov – Tara Barsei…o „mica nuanta „ce face o mare diferenta…asta deoarece prin regulamentul FRB un club nu poate participa daca are datorii restante…si cum Olimpia CSU Bv nu era cu taxele achitate la zi…tandemul Craciun Dumitru (old boy/old school)&calancea brothers(fiii fostului ofiter de securitate calancea) au facut o „modificare”astfel incat sa poata participa in noul campionat fara sa mai achite taxele restante…15.000 lei,mai putin decat salariile celor 3 pe o luna…lacomia…si uite asa CSU nu mai tine de universitate ci de consiliul judetean…deci pentru FRB ei nu mai sunt ei chiar daca in mod real sunt tot ei 😂😂😂…de-a rasu’plansu’…jenant…pur si simplu…si ne mai si laudam cu performante sportive…dupa ce au pus pe butuci toate sectiile sportive ale CSU…rusinos si trist…cat despre cum ramane un club cu datorii in timp ce altul beneficiaza si mai ales cum se evaporeaza / spala banii …in episoadele ce vor urma…caci vor urma…

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.