Paranoia progresistă a „schimbărilor climatice” şi afacerile de miliarde din spatele ei...

Paranoia progresistă a „schimbărilor climatice” şi afacerile de miliarde din spatele ei nu mai au limite…

0 20

Democrații propun o nouă măsură pentru ca schimbarea climatică să fie considerată situație de urgență

Ultraprogresiştii neomarxişti din Partidul Democrat, Senatorul Bernie Sanders din Vermont și Alexandria Ocasio-Cortez, membra Camerei Reprezentanților din New York, lucrează împreună la o măsură care ar desemna schimbarea climatică ca fiind o situație de urgență, iar inițiativa lor a primit deja susținerea unui alt candidat democrat pentru alegerile prezidențiale, scrie AP News

Propunerea legislativă introdusă deja, este menită să sublinieze angajamentul democraților față de problema schimbărilor climatice și reprezintă un răspuns la mișcarea președintelui Trump, care a declarat stare de urgență națională la granița dintre SUA și Mexic.

Alexandria Ocasio-Cortez

Senatorul Elizabeth Warren (Massachusetts), care concurează cu Sanders pentru susținerea partidului în cadrul alegerilor prezidențiale, plănuiește să semneze această rezoluție când va fi introdusă în Senat, potrivit declarațiilor unui purtător de cuvânt.

Planul Green New Deal al lui Ocasio-Cortez, presupune o „mobilizare națională în următorii 10 ani” pentru a reduce dramatic emisiile de carbon din SUA, a câștigat deja susținerea celor mai mulți candidați democrați. Ocasio-Cortez a avut mai multe colaborări în acest an cu Warren și cu Sanders.

Elizabeth Warren and Bernie Sanders

Sanders a declarat că va formula un plan complet pentru gestionarea crizei climatice dacă va fi ales președinte.
„Niciun plan nu va fi implementat dacă nu avem curajul de a riposta împotriva lăcomiei și a lipsei de sinceritate din industria combustibililor fosili”, a spus Sanders reporterilor.
El a adăugat că lupta împotriva schimbărilor climatice este o „problemă de voință politică”.

Noul plan al democraților apare la scurt timp după ce UK și Canada, precum și mai multe orașe din lume, au înaintat propuneri similare.

Sursa: FLUIERUL & Lupul Dacic  

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.