Parapantistul american dispărut dimineață în Bucegi a fost găsit decedat.

Parapantistul american dispărut dimineață în Bucegi a fost găsit decedat.

Turistul american care a căzut, miercuri dimineaţa, cu parapanta, după ce s-a lansat în zbor de la Crucea Caraiman, este decedat.  
Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, trupul acestuia a fost localizat din elicopter, undeva în dreapta Crucii Caraiman, pe stânci, înfăşurat în parapantă. Echipajele care au ajuns la el au constatat că bărbatul în vârstă de aproximativ 40 de ani de ani este decedat, a precizat sursa citată.

Bărbatul a fost localizat din elicopter pe stânci, în dreapta Crucii Caraiman, el fiind înfăşurat în parapantă.
La faţa locului a fost solicitat elicopterul cu troliu pentru ridicarea persoanei în cauză, autorităţile neputând preciza la acest moment dacă turistul mai este în viaţă sau nu.
 Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Prahova, miercuri dimineaţă, în jurul orei 9,00, a fost primit un apel pe numărul de urgenţă 112, în care se sesiza faptul că un turist american a dispărut după ce s-a lansat în zbor cu parapanta de la Crucea Caraiman spre staţiunea Buşteni.
Persoana în cauză făcea parte dintr-un grup format din doi americani şi un neozeelandez, toţi cei trei lansându-se cu parapanta spre Buşteni.
Unul dintre cetăţenii americani s-a lansat ultimul şi, din cauza curenţilor de aer, nu a mai ajuns la destinaţie, dispariţia lui fiind sesizată de însoţitorii săi la 112.
Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.