Pe Ocolitoarea Brașovului s-au finalizat lucrăile la parcări

Pe Ocolitoarea Brașovului s-au finalizat lucrăile la parcări

0 20

Greu și destul de târziu cele două parcări de pe de pe Tronsonul II al Ocolitoarei Brașov (între DN 11 și DN 13), au fost deschise și inaugurate oficial la sfârșitul săptămânii trecute.
La protocolul de punere în funcțiune a participat prefectul județului Brașov, Marian Rasaliu, și reprezentanți Direcției Drumuri și Poduri Brașov (DRDP).
Un blocaj administrativ-juridic a făcut ca cele două spații de parcare să stea închise doi ani şi jumătate. A fost unui proces între beneficiarul lucrării, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) şi constructor. După ce s-a obținut o sentință favorabilă CNAIR a finalizat investiția.

Servicii specifice complete
Cele două spații de parcăre permit, fiecare staționarea a cca. 50 de autoturisme și peste 15 pentru vehicule de mare tonaj.
Printre servicii enumerăm existența de grupuri sanitare inclusiv pentru personele cu handicap și zone pentru servirea mesei.
„Pe fiecare parte sunt amenajate 16 locuri pentru automobile de mare tonaj, 48 de locuri pentru autoturisme, două locuri pentru persoanele cu dizabilități și două locuri pentru mașini conduse de mămici cu copii la bord”, a declarat Horia Stancu, director general al DRDP Brașov.
Parcările beneficiază de pază și personal de curățenie 24 de ore din 24.

Vlad T.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.