Petre Lucian, antrenor AS ,,SR”Brașov : ,,În linii mari, pot să mă...

Petre Lucian, antrenor AS ,,SR”Brașov : ,,În linii mari, pot să mă declar mulțumit de băieți”

0 84

În etapa a 13-a a Ligii a patra de fotbal, seria Brașov, echipa suporterilor, AS „SR”Brașov a avut o deplasare facilă la Rupea, unde s-a confruntat cu ,,Prietenii” din localitate. Ca de obicei, echipa brașoveană a fost însoțită și încurajată în această deplasare de fanii entuziaști (au fost aproximativ 150 de persoane). După o primă repriză cu un singur gol, echipa lui Petre Lucian s-a dezlănțuit după pauză și a obținut o victorie clară : 6-0 (1-0). De asemenea, echipa brașoveană a mai recuperat din diferența de golaveraj, care o separă de lidera Precizia Săcele, însă primul loc, la jumătatea campionatului, se va decide în meciul direct, de la Brașov, din ultima etapă a sezonului.

AS „SR” Brașov a aliniat la Rupea următoarea formulă de echipă : Mutu – Rusu, Dumitraș, Căpățînă, Poenaru ( Pătrașcu ) – Vagner, Cocan (Bodean), Burlacu (Alupei), Damian – Vîrlan, Fânariu (Morjan)
Antrenorul Lucian Petre a declarat : ,,Au insistat mult prea mult pe o posesie sterilă și asta m-a deranjat, astfel încât la pauză le-am spus să încerce mult mai mult poarta, iar a doua repriză s-a schimbat radical totul. În linii mari pot să mă declar mulțumit de băieți, mă bucură implicarea lor și faptul că îi am zi de zi la antrenamente. Trebuie să tratăm fiecare joc cu responsibilitate și sper ca băieții să fie la potențial maxim atunci când trebuie

În etapa viitoare, AS „SR” Brașov va juca la Făgăraș cu lanterna roșie, Voința Hurez.

Dorin Dușa

COMENTARII