Planeta s-a liniștit – starea de sănătate a președintelui Donald Trump este...

Planeta s-a liniștit – starea de sănătate a președintelui Donald Trump este „excelentă”!

1 151
Presedintele american Donald Trump nu a prezentat semne anormale dupa un examen cognitiv si starea lui de sanatate este excelenta, spune medicul Casei Albe citat de BBCNews in pagina electronica.
„Nu am nicio ingrijorare in ceea ce priveste capacitatea sa cognitiva sau functiile neurologice”, a declarat marti Ronny Jackson.

Saptamana trecuta, Trump a trecut printr-o examinare de trei ore in primul sau control medical de cand a devenit presedinte american. Aceasta vine dupa pubicarea unei carti controversate care a alimentat speculatiile despre sanatatea mintala a presedintelui.

Vorbind reporterilor in timpul unei conferinte de la Casa Alba marti, medicul Jackson a spus ca sanatatea generala a presedintelui este „excelenta”.
„Toate datele indica faptul ca presedintele este sanatos si va ramane asa pe durata presedintiei sale”, a spus el.
„El continua sa se bucure de beneficii semnificative pe termen lung pentru sanatate pentru ca se abtine de la tutun si alcool”, a adaugat el.
Cu toate acestea, dr. Jackson a spus ca Trump, in varsta de 71 de ani, ar putea avea o dieta cu continut scazut de grasimi si ar putea face mai mult exercitiu fizic.

Uite cum ne-am liniștit si am scapat de presiunea ca una din „valizele” atomice ar fi in mana unui nebun. Il verifica cineva si pe liderul nord-coreean?
Horia D.R.
Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

  1. Doctorul nu l-a verificat psihologic daca este dement sau nepotrivit pentru pozitia lui si chiar daca il verifica psihologic si descopera ca america este condusa de un dement sau un infantil tot nu va divulga adevarul pentru ca presedintele SUA este o institutie ale carei deraieri sau boli nu vor dezvaluite.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.