Poliţia, Jandarmeria şi Poliţia Locală, cu ochii pe curtea şcolii

Poliţia, Jandarmeria şi Poliţia Locală, cu ochii pe curtea şcolii

0 116

Siguranţa în şcoli este una din preocupările cele mai importante ale Primăriei Braşov. Bugetul pe anul 2018 prevede implementarea unui proiect care să crească siguranţa în unităţile de învăţământ şi în zona acestora

Siguranţa în şcoli este una din preocupările cele mai importante ale Primăriei Braşov. Bugetul pe anul 2018 prevede implementarea unui proiect care să crească siguranţa în unităţile de învăţământ şi în zona acestora. Vor fi montate sisteme de supraveghere care vor fi conectate la instituţiile care pot asigura securitatea elevilor şi profesorilor.

Primarul George Scripcaru spune că, după implementarea proiectului, se va face o corelare a bazelor de date cu instituţiile de profil – Poliţia Locală, Poliţia Municipiului Braşov sau Jandarmeria, care vor putea să gestioneze situaţia pe fiecare unitate de învăţământ în timp real.
Pe lângă investiţia în siguranţă, la proiectul de buget al Braşovului dezbătut ieri au mai fost prezentate şi investiţiile care vor avea loc în infrastructură.

Se vor rezolva problemele legate de sistemele de încălzire la şcolile unde mai există deficienţe din acest punct de vedere, se vor construi săli de sport la câteva şcoli care nu beneficiază de această facilitate şi vor fi reabilitate câteva corpuri de clădire sau chiar şcoli întregi acolo unde este nevoie.

Vifor Rotar

 

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.