Polo : Corona Sportul Studențesc a reușit să învingă multipla campioană, CSM...

Polo : Corona Sportul Studențesc a reușit să învingă multipla campioană, CSM Digi Oradea

0 107

Echipa de polo Corona Sportul Studenţesc a câştigat cu 8-7 primul meci din „dubla” pe o joacă în acest week-end, în compania formaţiei CSM Digi Oradea, în cadrul Superligii Naționale. Golurile echipei Corona Sportul Studenţesc au fost marcate de Albu 3, Drăghici 1, Ivovic 1, Creţu 1, Jajcinovic 1.
La finalul partidei, antrenorul Aurelian Georgescu şi-a felicitat jucătorii pentru victorie, dar a spus că îşi doreşte un joc mai bun în partida de sâmbătă : „Am obținut o victorie importantă cu Oradea, vreau să felicit băieţii, care au luptat până la sfîrşit. Chiar dacă am început mai prost, am avut încredere în noi şi s-a văzut asta în rezutatul final. Sper ca mâine să începem mult mai bine şi să gestionăm mai bine partida. Orice victorie contează pentru noi, pentru că anul acesta avem obiectiv locul trei, dar dacă reuşim să ajungem mai sus, cu atât mai bine pentru club şi pentru băieţi, mai ales că poziţia a doua în clasament ar face ca în play-off să jucăm mai multe meciuri acasă, iar asta, evident, ne-ar ajuta”, a spus antrenorul Aurelian Georgescu.
Sâmbătă, de la ora 11.00, la bazinul olimpic din Braşov se va disputa al doilea meci, dintre cele două echipe. Intrarea este liberă.
D.D.

COMENTARII