Pompierii au făcut prevenţia ghinionului în ziua de marţi 13

Pompierii au făcut prevenţia ghinionului în ziua de marţi 13

0 47

Angajaţii ISU au organizat mai multe acţiuni în teren de Ziua Informării Preventive, pentru a-i informa pe braşoveni despre măsurile corecte şi sigure în caz de incendiu, cutremur sau orice altă situaţie de urgenţă

Angajaţii ISU au organizat mai multe acţiuni în teren de Ziua Informării Preventive, pentru a-i informa pe braşoveni despre măsurile corecte şi sigure în caz de incendiu, cutremur sau orice altă situaţie de urgenţă.

Desfăşurate sub sloganul „Preveniţi ghinionul”, având drept logo pisica neagră, activităţile informativ-educative ale pompierilor braşoveni au urmărit conştientizarea cetăţenilor asupra pericolelor în cazul nerespectării măsurilor şi regulilor de comportare specifice tipurilor de situaţii de urgenţă. ( E poza cu pisica şi flyere )
Pompierii au vorbit cu trecătorii, au împărţit pliante în mai multe puncte de informare preventivă organizate în hypermarketurile din municipiul Braşov.

Pompierii atrag atenţia cetăţenilor care locuiesc la case. Cpt. Ciprian Sfreja – purtătorul de cuvânt al ISU Braşov îi atenţionează pe proprietarii de case să facă verificarea coşurilor de fum, dar numai cu personal specializat.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Ţara Bârsei” al judetului Brasov şi-a deschis astăzi porţile pentru cei care au dorit să cunoască tehnica de intervenţie profesionistă în situaţii de urgenţă la misiunile de salvare.

Vifor Rotar

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.