Pregătiri pentru Promo Rally TOTAL Brașov

Pregătiri pentru Promo Rally TOTAL Brașov

0 48

Proiectul Promo Rally TOTAL continuă la Brașov duminică, 19 Ianuarie, cu etapa a III-a a sezonului. Pentru revenirea în orașul natal al proiectului, organizatorii pregătesc noutăți atât participanților cât și spectatorilor, care au venit mereu în număr mare la etapele de Promo Rally organizate în cartierul Bartolomeu.

O noutate o constituie faptul că și etapele IV și V se vor desfășura în aceeași locație, iar organizatorii s-au concentrat în primul rând pe traseul de concurs. “Lucrăm împreună cu campionul brașovean Constantin (Puiu) Rusu la marcarea unui traseu diferit față de ce a fost până acum în această locație“  a declarat managerul proiectului, Cristian Andrei. “Ne dorim un traseu nou pe care să-l putem schimba ușor pentru etapele următoare dar care să fie diferite de ceea ce am oferit până acum“ a încheiat Cristian Andrei.

Premiile acordate au suferit modificări în sensul că, pe lângă premiile tradiționale oferite de partenerul principal TOTAL România, cupele de la Infinity Trophy și spumantele oferite de Angelli, câștigătorii claselor vor fi premiați suplimentar de Jerry’s Pizza, Racing Sim și Auto Chelu.

Organizatorii s-au gândit la spectatori și la participanți pentru a le face prezența mai agreabilă și au invitat în zonă câțiva comercianți cu food track-uri și pizza.

Vremea excelentă pentru a petrece în aer liber câteva ore și spectacolul automobilistic oferit de participanți sunt ingredientele pentru care niciun iubitor de sport auto nu trebuie să lipsească duminică, 19 Ianuarie din cartierul brașovean Bartolomeu.

Etapa a treia se va desfășura după următorul program:

08:00 – 09:30 Înscrieri la fața locului
Validarea înscrierilor primite on-line
08:15 – 09:45 Verificări tehnice
09:45 – 10:00 Briefing cu participanții
10:00 – 11:30 Antrenament
11:30 – 13:00 Concurs – Manșa I
13:00 – 14:30 Concurs – Manșa a II-a
14:30 – 16:00 Concurs – Manșa a III-a
16:30 Afișarea rezultatelor

D.D.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.