Prim-ministrul britanic Theresa May, Casa Regală, intreg guvernul britanic și …tehnocrații lui...

Prim-ministrul britanic Theresa May, Casa Regală, intreg guvernul britanic și …tehnocrații lui Cioloș!

0 99
Prim-ministrul britanic Theresa May a fost nevoită să inchirieze un avion privat pentru a ajunge în Orientul Mijlociu!

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a anunţat achiziţionarea de către Tarom, în leasing, a patru aeronave noi, informează stiri.tvr.ro. Primele două vor intra în dotarea companiei până în luna iunie şi le vor înlocui pe cele două Airbusuri retrase în bază în octombrie şi noiembrie 2016.
Celelalte două aeronave vor fi achiziţionate până la sfârşitul anului şi vor fi utilizate pentru a deschide liniile pe distanţe foarte lungi.
“La sfârșitul lunii noi vom avea două aeronave care vor intra în flota Taromului, pentru a înlocui cele două Airbus-uri.
Bugetul cuprinde nu numai achiziția în sistemul de leasing a două aeronave, dar suplimentar vom mai lua două până la sfârșitul anului pentru a încerca să aducem Taromul acolo unde era odinioară”, a declarat ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc.
Spre deosebire de predecesorul sau tehnocrat, pe nume Dan Costescu, acest bizar personaj planuise sa cumpere pentru presedentie, Guvern si alte „actiuni de protocol” intre 2 si 4 aeronave, intre care doua sa fie special amenajate pentru presedintele Johannis,  pentru zboruri foarte lungi, Iar celor care puteau replica faptul ca este un lux costisitor pentru o tara saraca, stupidul Costescu a raspuns: „sa zambiti cand dezbaterea pe care o purtati nu mai este despre interesul Romaniei ci despre dorinta de a face spectacol de proasta calitate” Pentru ipochimen ii reproducem o stire BBC: „S-a intamplat ca avionul RAF Voyager A330 este folosit de Familia Regală în aceste zile.  Prințul Charles și Ducesa de Cornwall au zburat cu avionul RAF Voyager A330 spre România, Austria și Italia, pentru 9 zile, relatează RT.
Avionul a fost reamenajat de fostul premier David Cameron. Costurile se ridică la 10 milioane de lire (12,5 milioane de dolari). Avionul este rezervat în primul rând pentru Regină și restul familiei regale, iar apoi pentru miniștrii guvernului. Deci un singur avion pentru Casa Regala si intreg guvernul britanic !!
„Vizita regală a fost organizată ceva timp înainte de vizita premierului în Orientul Mijlociu. Două vizite în același timp înseamnă că un avion va trebui întotdeauna să fie închiriat. Nu există nicio diferență la bugetul public dacă Voyager este folosit de un membru al familiei regale sau de prim-ministru”, a declarat un purtător de cuvânt al Downing Street.
Cameron a modernizat avionul Voyager. Avionul are 60 de metri (197 de picioare). Guvernul lui Gordon Brown a anulat planurile predecesorului său, Tony Blair, de achiziționare a două avioane, deoarece acestea au fost considerate prea costisitoare pentru Regat în contextul crizei economice.”


Post Sriptum:
Acestia au fost tehnocratii lui Ciolos ! (ddr)

COMENTARII