Primarul Brașovului este, din punct de vedere penal …cum ar veni, chiar...

Primarul Brașovului este, din punct de vedere penal …cum ar veni, chiar fată mare!

0 105

Instanţa supremă a decis definitiv ridicarea măsurii controlului judiciar în cazul primarului municipiului Braşov, George Scripcaru, în dosarul în care este judecat pentru abuz în serviciu legat de atribuirea unui contract privind reţeaua de termoficare unei firme care nu îndeplinea condiţiile legale, prejudiciind astfel  bugetul local cu 1,9 milioane de lei, precum şi pentru că ar fi luat mită 400.000 de lei de la administratorul societăţii, constând în materiale electorale pentru alegerile locale.

Judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) au respins astfel, ca nefondată, cererea formulată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie Braşov împotriva deciziei din 6 februarie pronunţată de Curtea de Apel Braşov, prin care s-a dispus revocarea măsurii preventive a controlului judiciar luate faţă de George Scripcaru. Adica dupa 16 ani, cum ar veni, „fugiti domne de-aci cu ursu ca omu n-a facut nimic!!”

De asemenea, instanţa supremă a ridicat controlul judiciar şi pentru Liliana Horga şi Mihai Ciprian David. „Constată încetată de drept măsura preventivă a controlului judiciar dispusă faţă de inculpaţii David Mihai Ciprian, Horga Liliana şi Scripcaru George”, se arată în decizia definitivă a ICCJ, informează news.ro.

Procurorii DNA Braşov l-au trimis în judecată, la jumătatea lunii februarie 2016, pe George Scripcaru, primar al municipiului Braşov, pentru fapta din anul 2000, pentru acuzaţiile de abuz în serviciu, instigare la tentativă de abuz în serviciu şi luare de mită. 

St. Scheianu

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.