Primul meci amical al ,,stegarilor” : ACS „SR” Municipal Brașov –...

Primul meci amical al ,,stegarilor” : ACS „SR” Municipal Brașov – Suporter Club Oțelul Galați 0-1

0 98

Proaspăt promovata în Liga a treia de fotbal, ACS „SR” Municipal Brașov a jucat sâmbătă primul meci amical al perioadei de pregătire. La Tărlungeni, echipa brașoveană s-a confruntat cu o echipă valoroasă a Ligii a treia, Suporter Club Oțelul Galați, formație care are ca obiectiv promovarea în liga secundă.
Gălățenii s-au impus cu 1-0, prin golul marcat de fostul jucător al echipei FC Brașov, Marius Matei, în repriza secundă. În prima repriză, meciul a fost destul de echilibrat, cu ocazii la ambele porți, dar cu o evoluție curajoasă a trupei lui Florin Stângă. După pauză, în echipa brașoveană au intrat mulți jucători tineri dar și fostul ,,stegar”Rareș Enceanu, aflat în litigiu cu FCSB. Unicul gol a fost marcat în minutul 60, după o greșeală a echipei brașovene.
AS SR Brasov: A. Popa (46 Maxim) – Raduțoiu, Poverlovici, R. Damian (62 Toader), Voicu (46 Rusu) – Burlacu (70 Leonte), Țuțu (60 St. Nicolau), Leonte (46 Cocan)- Rachișan (46 Strătilă, 85 Danciu), E. Popa (65 Boția), Boția (46 Danciu, 68 Enceanu).
Jucătorii echipei brașovene nu și-au primit încă salariile și prima pentru promovare, din partea fostului patron Simon Maurer, care a promis însă că se va achita de obligații, dar până acum nu s-a întâmplat acest lucru. De aceea, jucătorii sunt frustrați și nu se pregătesc la întreaga capacitate.
Următorul adversar al echipei brașovene, într-o partidă de verificare, va fi KSE Tg Secuiesc, din Liga a treia.
D.D.

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.