Proiectant de avioane în SUA, la conducerea USR Brașov

Proiectant de avioane în SUA, la conducerea USR Brașov

0 128

A proiectat avioane pentru americani şi s-a întors în România să ajute la schimbarea clasei politice actuale. Bogdan Popovici a fost ales preşedinte al organizaţiei judeţene a USR Braşov. Cu patru structuri alese în ultimele săptămâni, Uniunea Salvaţi România caută în continuare oameni competenţi care pună interesul comunităţii înaintea intereselor personale

A proiectat avioane pentru americani şi s-a întors în România să ajute la schimbarea clasei politice actuale. Bogdan Popovici a fost ales preşedinte al organizaţiei judeţene a USR Braşov. Cu patru structuri alese în ultimele săptămâni, Uniunea Salvaţi România caută în continuare oameni competenţi care pună interesul comunităţii înaintea intereselor personale.
Absolvent al Facultăţii de electronică şi Calculatoare din cadrul Universităţii Transilvania, Bogdan Popovici a emigrat în SUA unde a ajuns să proiecteze avioane pentru un gigant din industria aeronautică.
După alegerile prezidenţiale din 2014 a simţit că România este pregătită în sfârşit pentru schimbare şi s-a întors în ţară. A fost unul din membrii fondatori au USR Braşov iar în urmă cu câteva zile a fost ales preşedinte al Organizaţiei Judeţene a USR Braşov.
La filiala municipală a fost ales Codruţ Bucur, cunoscut mai ales ca iniţiatorul proiectului „Fără lacăt pe şcoli” pe atunci membru al Asociaţiei Reactiv Braşov.
Odată cu intrarea în partid a părăsit ONG-ul însă promite că se va dedica în continuare proiectului.
Cei aproximativ 200 de USR-iştii braşoveni s-au pregătit pentru congresul naţional extraordinar care va avea loc în Poiana Braşov. Au ales deja 10 delegaţi care vor reprezenta organizaţia la alegeri dar nu vor vota la pachet aşa cum se obişnuieşte la partidele mari.

Vifor Rotar

 

COMENTARII