Promisiunea președintelul Federației Române de Ciclism : ,,Turul ciclist al României va...

Promisiunea președintelul Federației Române de Ciclism : ,,Turul ciclist al României va reveni și va trece și prin Brașov”

0 81

După cinci ani de absență, se pare că, în tomna acestui, ,,Turul Ciclist al României”, va reveni pe agenda competițională a sportului cu pedale. Este promisiunea președintelui federației române de specialitate :
,,Turul României revine în Anul Centenarului. Este un tur cu mare tradiţie şi mă bucură sprijinul Ministerului Tineretului şi Sporturtului pentru finanţarea acestei competiţii. Vom avea un traseu care va uni regiunile ţării: Alba Iulia-Sibiu; Sibiu – Braşov; Braşov – Focşani; Buzău – Târgovişte şi ultima etapă în Bucureşti. Cred că va fi un concurs extrem de binevenit, iar echipele sunt alese astfel încât nivelul să fie cât mai omogen. O să fie echipe continentale, foarte multe naţionale şi numai câteva de club. Aşadar, va fi un pluton de 120-140 de sportivi şi dorim ca nivelul să crească de la an la an şi, desigur, căt mai mulţi ciclişti români să poată participa la această competiţie”, a declarat pentru prosport.ro președintele FR Ciclism, Eduard Novak.
,,Mica Buclă”, așa cum se mai numește turul României, nu va fi singura competiție la nivel național. După cum a declarat Eduard Novak, se vor mai organiza în 2018, trei întreceri tradiționale : Turul Sibiului, Turul Bihorului și Turul Ţinutului Secuiesc
D. D.

COMENTARII