Proștii din Las Fierbinți n-au nici minte, n-au nici dintzi !

Proștii din Las Fierbinți n-au nici minte, n-au nici dintzi !

0 91
Cum este posibil ca omagiul unic,de profunda semnificatie nationala si fireasca deferenta acordata unei mari sarbatori nationale – reprezentand un veac de istorie extraordinara a acestei tzari! – sa fie caricaturizat de o firma comerciala oarecare folosind trogloditi culturali,niste neprofesionisti notorii care se dau in stamba pe micul ecran? Cum adica sa-ti inchipui ca poti face o apropiere (fie si de rima!) intre  sarbatoarea de CENTENAR– ului si …grataru’ de mititei de la Cocosatu?
 „Noi, aicea în Fierbinți, ne-am gândit cum să serbăm 100 de ani de România. Dar un lucru ne încurcă: Unirea de la 1 Decembrie. Adică e… de bine că s-au unit, dar la noi nu s-au gândit? Pai cum să serbezi când afară e frig și urât? De-aia când consăteanul nostru, Celentano … pardon, Centenaro, s-a gândit să sărbătorim încă de cu vară, lumea a dat din cap.
Păi altfel e grătarul când stai lângă el de poftă, nu de frig. Mai pui un mic pe foc, dar mai faci și câțiva pași, poate te și bronzezi un pic. Ca să dai bine în pozele de la Centenar. Pai, nu?”
barbecuePai NU ! ma derbedeilor cu pretentii de „hartisti” cu humor! Cine sunteti „voi”,ma ageamiilor?
Cum va puteti permite sa credeti ca Marea semnificatie a Centenarului Uniri este un fel de „revelion” cu mici si… gratar de Centenar? Sa va fie rusine, golanilor !
Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.