Puțină alinare și o masă caldă în parcul din Centrul Civic.

Puțină alinare și o masă caldă în parcul din Centrul Civic.

0 40

De 19 ani nevoiașii brașoveni primesc în apropierea Crăciunului un prânz cald și un pachet pentru acasă. 800 de porții de mâncare au fost împărțite miercuri şi joi celor care își duc cu greu traiul de zi cu zi

De 19 ani nevoiașii brașoveni primesc în apropierea Crăciunului un prânz cald și un pachet pentru acasă. 800 de porții de mâncare au fost împărțite miercuri şi joi celor care își duc cu greu traiul de zi cu zi.
Oamenii s-au așezat la coadă încă de dimineață și au așteptat cu nerăbdare ca bucătarii să termine de pregătit mâncarea.

Fiecare a primit câte o porție de ciorbă, felul doi și desert; după ce au servit masa, voluntarii le-au oferit și pachete pentru acasă.
În fiecare pungă organizatorii au așezat alimente neperisabile, dulciuri, fructe dar și obiecte de îmbrăcăminte.
Sunt 19 ani de când Fundația Transilvania Expres ajutată de numeroși sponsori și parteneri, reușește să aducă un zâmbet pe chipul acestor oameni nepăstuiți de soartă.

Alături de organizatori au stat și în acest an voluntarii Crucii Roșii dar și ceilați parteneri, printre care se numără şi Brigada II Vânători de Munte „Sarmisegetuza”.

Vifor Rotar

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.