Reacții după huiduielile auzite la momentul de reculegere, dinaintea meciului România –...

Reacții după huiduielile auzite la momentul de reculegere, dinaintea meciului România – Spania : ne-am făcut de râs în lume, cu fanii din tribune!

0 73

Presa din străinătate taxează cu cuvinte dure atitudinea suporterilor români, înaintea fluierului de start a partidei dintre România şi Spania, atunci când s-a ţinut un moment de reculegere pentru fata lui Luis Enrique, decedată recent, la o vârstă fragedă. Fanii au stricat totul, aprinzând torţe şi cântând, unii chiar huiduind!!

Francezii cataloghează atitudinea ca fiind una ”ruşinoasă”,în timp ce jurnaliştii belgieni precizează că suporterii au avut ”un comportament deplorabil”. 

,,Nicio surpriză în această grupă. Suedia a dominat Insulele Feroe (4-0), iar Norvegia a învins Malta (2-0). A fost consemnat şi primul gol internaţional al lui Sander Berge, mijlocaşul lui Genk. Momentul trist al serii s-a petrecut însă înainte de România-Spania. Momentul de reculegere în memoria fiicei lui Luis Enrique nu a fost respectat de fanii români. Un comportament deplorabil, pe care spaniolii l-au pedepsit, câştigând cu 2-1, în ciuda eliminării lui Diego Llorente, din final”, au notat jurnaliştii belgieni.

,,Ruşinos! Fanii români nu au respectat momentul de reculegere pentru Xana, fiica lui Luis Enrique, care a decedat săptămâna trecută”, au precizat francezii – Eleven Sports.

România a pierdut meciul cu Spania, din preliminariile EURO 2020, joi seară, pe Arena Naţională, scor 1-2.

D.D.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.