România a învins deţinătoarea trofeului, pe terenul acesteia şi s-a calificat în...

România a învins deţinătoarea trofeului, pe terenul acesteia şi s-a calificat în semifinalele FED Cup la tenis; dublul nostru, Begu – Niculescu, a fost decisiv!

0 48

În Cehia, la Ostrava, echipa de FED Cup a României a obţinut o mare victorie, calificându-se în semifinalele competiţiei, după ce a dispus de puternica echipă a Cehiei, deţinătoarea trofeului! Partida a fost echilibrată, scorul după patru meciuri fiind egal, astfel încât meciul de dublu a decis duelul Cehia – România. Dublul nostru, Irina Begu / Monica Niculescu a reuşit să treacă, după un meci aspru, cu 6-7(2), 6-4, 6-4, de cele mai bune jucătoare din lume la dublu, Barbora Krejcikova / Katerina Siniakova

Simona Halep şi-a valorificat cartea de vizită şi a obţinut două victorii, în confruntarea din turul 1 al Grupei Mondiale Fed Cup, cea mai important fiind  contra KarolineiPliskova, numărul 5 mondial! Karolina Pliskova (5 WTA) – Simona Halep (3 WTA):  4-6, 7-5, 4-6, după 2 ore 37 minute. A fost cel mai tare meci al weekendului Fed Cup, care  s-a ridicat la nivelul aşteptărilor.  S-a jucat tare, pe contre, s-au reuşit 50 lovituri câştigătoare, au fost răsturnări de scor demne de vacarmul din Ostravar Arena, în care fanii români au reuşit să îi acopere pe cehi, iar forţa fizică şi superioritatea în acoperirea terenului au tranşat până la urmă duelul în favoarea Simonei. Jucătoarea noastră o învinsese anterior, destul de clar, pe Katerina Siniakova. Din păcate, Mihaela Buzărnescu a pierdut ambele partide disputate, însă au salvat-o coechipierele.

Astfel, echipa noastră  obţine o calificare istorică în semifinalele competiţiei pe naţiuni din tenisul feminin, urmând să joace pentru calificarea în finală cu o altă forţă a tenisului feminin de pe continent, Franţa!

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.