S-a descoperit boala preș. Werner Iohannes, suferă de caligynefobie și ginofobie! Suferință...

S-a descoperit boala preș. Werner Iohannes, suferă de caligynefobie și ginofobie! Suferință agravată în ultima perioada!

0 64

Comportamentul bizar a preș. Klaus Werner Iohannes, în raport cu diferite categorii de oameni, nu putea să nu fie sesizat de toți românii. După mai multe observații și analize comportamentale, specialiștii s-au pronunțat: suferă de o formă agravată de caligynefobie și ginofobie. Iohannis îi era frică inca din liceu de fetele frumoase și puternice! PSD ii propune sa se infrunte cu OLGUTZA la prezidentiale!!

Președintele PSD Cluj, Horia Nasral-a acuzat si el  pe Klaus Iohannis că îi este frică de femeile frumoase și puternice și din acest motiv refuză să o numească pe Lia Olguța Vasilescu în funcția de ministru. Refuzul, explică social-democratul, vine dintr- ”un misoginism produs undeva între caligynefobie și ginofobie” Din aceasta cauza, ca sa-si depăsească acest complex de inferioritate, sotia sa îl ține strâns de mâna în locurile publice.

olguta1

„Klaus Iohannis, din interes pur electoral, a transformat România într-un câmp de luptă politică și este dispus să facă orice pentru a împiedica Guvernul României să-și realizeze programul său de guvernare, de aceea, sistematic, pune bețe-n roate.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este Carmen-Johannis-JWK-m.jpg


Cazul Lia Olguța Vasilescu nu este un accident, premierul României fiind un alt exemplu. Pe de altă parte consecvența irațională în refuzul numirii doamnei ministru Vasilescu poate fi interpretată și printr-un misoginism produs undeva între caligynefobie (frica față de femeile frumoase – n.r.) și ginofobie (teama de femei – n.r.), frica de femei frumoase și puternice”, a spus Nasra, potrivit paginii de Facebook a PSD Cluj.

Confirmarea diagnosticului s-a produs în urmă cu 458 de orer, preș. Klaus Iohannis a respins joi din nou numirea Liei Olguţa Vasilescu la Ministerul Dezvoltării, explicând că social-democrata nu are pregătire și experiență în domeniu, nici instruirea și aptitudinile necesare, nici reputație neștirbită și moralitate(!?).

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.