Sală cu terasă la Cinema Popular de 175 locuri

Sală cu terasă la Cinema Popular de 175 locuri

1 25

Reamenajarea fostului cinematograf Popular se va finaliza în prima parte a anului viitor șiva va fi dotat și cu o terasă cu ieşire la Aleea După Ziduri.
Cinemaul ,,Popular” va avea pe lângă sala cu o capacitate de 175 persoane – în care se vor putea organiza diferite evenimente culturale – şi o terasă, cu ieşire la Aleea După Ziduri, care va putea fi folosită şi ca scenă în aer liber.

Lucrările la Cinema Popular sunt realizate de  Romconstruct Group şi CONCAS, valoarea contractului fiind de 6.629.021 lei, fără TVA, respectiv 8.888.534 lei, cu tot cu TVA.

Lucrările propriu-zise au început în toamna anului trecut şi trebuie finalizate cel mai târziu în 26 septembrie 2020. Ambele investiţii sunt finanţate de la bugetul local.
La cinematograful amintit pe se execută acum pe lângă lucrările de consolidare și o legătură în subsol pe sub una dintre scările existente, cu sala de proiecţie, menţinându-se funcţii utile cum ar fi centrala termică, spaţii de depozitare, oficiu, vestiare cu grupuri sanitare.
După finalizarea proiectului, la parter, accesul se va face prin zona de primire-recepţie, către sala de proiecţie, deservită de grupuri sanitare şi garderobă, la care se adaugă două baruri şi o zonă de mese, către ieşirea din spate, unde se află şi terasa.
Pe platformă situată la nivel intermediar între două etaje – la supantă –  pe o parte din suprafaţa incintei de la mezanin, accesul se va face prin două scări balansate, unde se află situat spaţiul de proiecţie şi o lojă.

I.R.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.