SDEE Transilvania Sud a comis-o iar, cca 1.000 de râșnoveni fără energie...

SDEE Transilvania Sud a comis-o iar, cca 1.000 de râșnoveni fără energie electrică!

0 63

Printr-un comunicat remis presei astăzi, Serviciul Relații Publice și Comunicare al Societatea de Distribuție a Energiei Electrice Transilvania Sud își cere scuze față de mai mulți locuitori ai Rășnovului.
În comunicat se spune că ,,în cursul dimineții de miercuri, 14.08.2019, ora 07:00, în stația FSR din orașul Râșnov, județul Brașov, s-a produs o defecțiune la două cabluri de 20kV si s-au început imediat manevrele în vederea depistării și izolării acesteia.
Au rămas nealimentați un număr de 950 de utilizatori din cartierul 1, străzile Eroilor, Mihai Eminescu, I.L.Caragiale și din cartierul Valea Cărbunării, strada Predealului. 
La ora 08:17, în cadrul manevrelor de depistare și izolare a defectului initial, au fost constatate și alte defecte apărute ulterior.
În intervalul orar 08:30 – 08:40 a fost identificat și izolat defectul depistat în prima fază, în Punctul de Transformare nr. 39.
Formația de exploatare de la punctul de lucru Râșnov s-a mobilizat pentru a realimenta toți consumatorii aferenți transformatorului afectat, iar în paralel, formația de defectoscopie și reparații cabluri s-a mobilizat pentru repararea defectului depistat în prima fază.
Firma care trebuia să efectueze săpăturile pentru repararea cablurilor defecte a fost anunțată in timp util, însă a sosit la fața locului mult mai târziu, în jurul orei 13:30, formația prezentată pentru săpături neavand utilaje si echipamente corespunzătoare unei lucrari de o asemenea amploare.
La ora 15:00 a fost admisă la lucrări formația de reparații cabluri, ca urmare a întârzierii lucrărilor de săpătură.
La ora 19:29 s-a restabilit alimentarea cu energie electrică a locurilor de consum aferente.
Prioritatea a reprezentat-o realimentarea în cel mai scurt timp posibil a consumatorilor afectați.
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și asigurăm toți utilizatorii că SDEE Transilvania Sud depune constant eforturi pentru remedierea într-un mod cât mai eficient a problemelor apărute în distribuţia energiei electrice”.

Ce este SDEE Transilvania Sud
Societatea de Distribuție a Energiei Electrice Transilvania Sud (SDEE Transilvania Sud), parte a Grupului Electrica, este operatorul de distribuție a energiei electrice care deservește zona centrală și de Sud a Transilvaniei. Compania își desfășoară activitatea în județele Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș și Sibiu, având o arie de operare de aproximativ 34.100 kilometri pătrați.
SDEE Transilvania Sud oferă servicii pentru aproximativ 1.2 milioane de consumatori, prin intermediul unei rețele de distribuție cu o lungime de peste 53.000 kilometri și a unei echipe de 2.000 de angajați.

Iulian Rinder

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.