Se cunoaște un adversar de top al României la turneul preolimpic de...

Se cunoaște un adversar de top al României la turneul preolimpic de handbal

0 51

România își cunoaște în acest moment una din adversarele puternice, pe care le va înfrunta la turneul preolimpic, din 19-22 martie 2020. Este vorba despre naționala din Muntenegru. Această echipă  a fost decisă vineri dimineața, după ce Muntenegru a învins Serbia, în meciul de clasament, cu 28-26.

România și Muntenegru vor fi din nou față în față, după ce au jucat și în grupă la acest Mondial, când Muntenegru a câștigat cu 27-26. România și Muntenegru au fost adversare și la precedentul turneu de calificare pentru Jocurile Olimpice din 2016. Cele două naționale au terminat la egalitate, 23-23, astfel că s-au calificat la braț la turneul olimpic. Ultima echipă din grupa României va fi decisă duminică, după finala mică.

În altă ordine de idei, Olanda este prima finalistă a Campionatului Mondial de Handbal Feminin, după ce a învins, surprinzător, Rusia, cu 33-32. Selecționata Rusiei a suferit prima înfrângere la turneul final, după ce măturase totul în cale. În schimb, cu trei înfrângeri până în semifinale, selecționata batavă va juca din nou pentru medalia de aur, după o pauză de 4 ani.

D.R.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.