Senatorul Zamfir acuză ,,cel mai rușinos gest al Guvernatorului Isărescu” – și-a...

Senatorul Zamfir acuză ,,cel mai rușinos gest al Guvernatorului Isărescu” – și-a plătit în avans 130.000 de euro

Plecând de la informația că salariul lui Mugur Isărescu la BNR este cât o pensie medie pe doi ani senatorul Daniel Zamfir  spune că

,,Nu comentez acum nici salariul, nici indemnizațiile de ședință sau alte bonusuri pe care le încasează Mugur Isărescu, practic dintr o singură activitate. Cel mai rușinos mi se pare faptul că în anul 2014 si- a înaintat dosarul de pensionare și a încasat de la BNR 130.000 euro ajutor pentru pensionare.
Dincolo de faptul că mi se pare revoltător că BNR acorda ajutoare de pensionare de 12 salarii lunare angajatorilor săi, decizia e una ilegală. E ilegală pentru că Mugur Isărescu nu a mai ieșit la pensie, el preluand un nou mandat de guvernator in 2014. Abia din 2017, dnul Guvernator cumulează pensia cu salariul, conform declarației de avere.

Așadar, a încasat de la BNR cu trei ani in avans 130.000 de euro.
Adică bani cu dobândă zero. De ce se pretează ditamai Guvernatorul la așa ceva?
Răspuns simplu: Pentru că poate și pentru că nimeni nu-i cere socoteală.”

Chiar așa, România a ajuns un sat fără câini?
Se pare că DA! Atâta timp cât Mugur Isărescu a demonstrat că este cel mai tare, că nu este instituție sau șef de instituție (indiferent de cât de militarizată este) care să nu-i execute ordinele, este firesc să-și facă de cap.
Până și Parlamentul a fost convocat în sesiune extraordinară pentru ai prelungi mandatul. Cred că ne putem aștepta la încă multe surprize din partea lui. Ași văzut a declarat că aduce aurul de la Londra și apoi îl duce înapoi, la stătânii lui.

#faraabuzuri
#joslabeledepearene

Iulian Rinder

COMENTARII

  1. In plin sec XXI stapanii lui ii permit sa se poarte
    in colonia Romania ca un feudal ! E o rusine!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.