Simona Halep continuă seria victoriilor și s-a calificat în sferturi la Indian...

Simona Halep continuă seria victoriilor și s-a calificat în sferturi la Indian Wells

0 66

Simona Halep (1 WTA) s-a calificat în sferturile de finală ale turneului american de la Indian Wells. Jucătoarea noastră a avut doar în primul set probleme cu Qiang Wang (China 55 WTA), când s-a mers cap la cap până la 5-5. Intervenția lui Cahill a avut, ca de obicei, darul să o liniștească pe Simona, care a încheiat victorioasă setul în prelungiri : 7-5. Actul secund a fost mult mai simplu pentru Halep, care a obţinut calificarea în sferturi cu scorul de 7-5, 6-1, după o oră şi 17 minute de joc.
Rămân însă după acest meci, numeroasele greșeli neforțate ale Simonei, care ar trebui să o pună în gardă pe jucătoarea noastră, în perspectiva următorului meci.
Ne-am antrenat împreună în urmă cu câteva zile şi am pierdut, dar eram pregătită. Ştiam că nu trebuie să greşesc prea mult şi am reuşit. Abia am reuşit să ridic trofeul, era foarte greu, dar întotdeauna este o plăcere să joc aici, publicul e minunat. Sper ca în turul următor să joc mai bine„, a spus Halep, la finalul partidei.
În sferturi, Halep o întâlneşte pe croata Petra Martic, numărul 51 mondial, care a trecut de cehoaica Marketa Vondrousova, locul 54 WTA, scor 6-3, 7-6 (4).
D.D.

COMENTARII