Șoc. Descoperire! Viața dăunează grav sănătății!

Șoc. Descoperire! Viața dăunează grav sănătății!

Un grup de specialiști din perfidul Albion – echipa interdisciplinară care și acum analizează viteza de reacție a mingilor trimise de Halep în finala de la Wimbledon – capacitatea unui neuron de a fi folosit de un întreg inspectorat IGP la Olt sau modul în care Mutu trăgea iarba pe nas de la punctul de 11 metri – a făcut o descoperire fenomenală!
Unică în istoria știnței, doctrinelor politice și a manelelor.

Respectiv aceea că viața dăunează grav sănătății!!!

Echipa interdisciplinară formată dintr-un milion de experți în materia preferată a lui Liiceanu – ,,Muie bă” și care nu provine de la maieutica lui Socrate ci este un concept nou, USR– urmașii no(r)manzi din Vaslui și Covasna ai lui Wilhem Cuceritorul (1028 – 1087) au adus dovezi letale în favoarea teoriei lor.

Astfel conform specialistului în astrofizică, William Shakespeare și Guță&Salam, urmasul lui Romulus și Remus – creatorii Rromei – bulibașa Cuțitaru  zis și ,,îți iau gâții” între cunoscători sau pentru colegii din afara școlii pe care nu a practicat-o ,,dă-mi și mie un leu, nenea” sunt dovezi aproape certe că după ce te naști există o mare probabilitate să și mori.

Astfel sursa citată spune că ,,am studiat zeci de mii de cazuri aleatoriu. Cam cum fac Pieleanu sau Vasile Dâncu sondaje de opinie. Am găsit un singur exmplu într-o carte obscură și misticistă, Biblia parcă-i spune, sau ceva cu Dao și Feng-shui că cică un băiat pe nume Isus ar fi inviat din morți ca orice cetățean care se respectă.

În rest dovezile – și sunt clare le-am preluat în original cu copy-paste de pe instagram – par a demonstra că cel mai nasol lucru nu este ciuma bubonică, lepra, SIDA sau cancerul ci viața. Aaa! Și am aflat de la o doamnă, o cucoană, o femeiuscă din România că nu este bine să te vaccinezi dacă vrei să mori sănătos.

Astel, cu excepția acestei leme – din Coran parcă-i spune, și unde se povestește că un tip ce a reânvit a mers pe Gange ca să nu stea cu oți boii și vacile de acolo -lemă  ce contrazice teoria noastră se pare că odată ce ești în viață există o posibilitate de ne-neglijat să și mori. De aceea le atrag atenția cetățenilor responsabili ai planetei să evite – pe cât de poate – contactul cu viața”.

Poate nu am lua în serios cele spuse de specialistul în găuri din asfalt dar din păcate reputatul Institut de Frecat Menta al Acedemiei Române, colț cu Dincă din Caracal, i-a dat dreptate cu stampilă autorizată de la Parchet!
Să nu spuneți că nu v-am avertizat.
Cu sinceritate, al Dvs

Iulian Rinder

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.