Șoc în fotbalul românesc : șase persoane de la Petrolul Ploiești, dintre...

Șoc în fotbalul românesc : șase persoane de la Petrolul Ploiești, dintre care cinci jucători, au fost depistate pozitiv cu noul coronavirus!

0 19

Șase persoane, cinci fotbaliști și un angajat din cadrul clubului de fotbal Petrolul Ploieşti, au fost testaţi pozitiv la Covid-19!

În urma depistării celor cinci fotbaliști testați pozitiv, FRF a amânat meciul ploieştenilor programat iniţial sâmbătă, 4 iulie. cu UTA Arad, contând pentru prima etapă a play-off-ului de promovare.

„Având în vedere discuţiile avute cu reprezentanţii celor 6 formaţii implicate în play-off-ul Ligii 2, în cadrul ultimei videoconferinţe, pentru a stabili modul de acţiune pe mai multe scenarii posibile, partida UTA Arad – FC Petrolul Ploieşti, programată sâmbătă, 4 iulie, la Arad, a fost amânată. Meciul va fi reprogramat în prima dată disponibilă”, a informat Federația Română de Fotbal, într-un anunț publicat pe site-ul oficial.

Pe de altă parte, în acest caz, Direcţia de Sănătate Publică Prahova a demarat o anchetă epidemiologică, urmând să stabilească dacă cei șase sunt singurii care s-au infectat cu noul coronavirus.

Numărul cazurilor de Covid-19 din fotbalul românesc a crescut astfel la 12. Aceasta, după ce în Liga I au fost confirmate patru cazuri de infectare, la un angajat al clubului Dinamo şi alte trei la FC Botoşani, medicul echipei şi doi jucători (unul dintre cei contaminați fiind căpitanul Jonathan Rodriguez). De asemenea, alți doi fotbaliştii ai echipei din Liga a II-a Concordia Chiajna, Andrei Marc (27 ani) şi Ionuţ Biceanu (26 ani), au fost testaţi pozitiv, zilele trecute.

D.D.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.