Spectacol pe patru roți : ,,Promo Rally TOTAL”, etapa a doua

Spectacol pe patru roți : ,,Promo Rally TOTAL”, etapa a doua

0 101

Peste 40 de participanţi s-au aliniat la cea de-a doua etapă a Promo Rally TOTAL, destinată piloților amatori. Astfel, în „lipsa” zăpezii atât de înspăimântătoare, piloții amatori dar şi câţiva piloţi licenţiaţi, au luat startul în locaţia de acum cunoscută, aleile asfaltate din jurul fostului Stadion Municipal, în cea de-a doua etapă a Promo Rally TOTAL. Întrecerile s-au desfăşurat pe un traseu redesenat de această dată de domnul Ionuţ Roman, directorul sportiv al campionatului şi a fost extrem de apreciat de către participanţi dar şi de către spectatori, care după o prezență ezitantă la prima etapă şi-au făcut apariţia în număr mare pe aleile din cartierul Bartolomeu. În urma spectaculoaselor întreceri, desfăşurate fără precipitaţii dar pe un frig pătrunzător, podiumurile claselor de concurs au fost ocupate după cum urmează:
Victoria la Clasa 3, destinată propulsoarelor cu cilindree echivalată peste 2201 cmc, i-a apartinut lui Karoly Kovacs (Renault Megane RS), el fiind urmat pe locul doi ,de George Cârstea (Audi TT) și de Alexandru Maxim (Skoda Octavia RS) – locul trei.
Victoria Clasei 2, destinată propulsoarelor cu cilindree echivalată între 1601 și 2200 cmc, i-a revenit lui Bogdan Seciu (Ford Fiesta), care a devansat-o pe Laura Dobre (Ford Fiesta) – locul doi. Ultima poziție a podiumului a fost ocupată de Rudolf Daniel Frohlich (Ford Focus ST).
Clasa 1, destinată propulsoarelor sub 1600 cmc, a fost câștigată de Andrei Teodor Hreninciuc, la volanul unui Ford Fiesta. Podiumul a fost completat de Paul Greavu (Suzuki Swift Sport) – locul doi și Adrian Manta (Citroen C2 VTS) – locul trei.
Pe prima treaptă a podiumului clasamentului automobilelor Diesel a urcat Horia Mălăcescu (Opel Astra), fiind urmat de Alexandru Olteanu (Opel Corsa) – locul doi și de Vlad Mihai Colceriu (Seat Ibiza) – locul trei.
Chiar dacă în întrecerea piloților licențiați Mihai Alexandru Popa (Peugeot 106) a reușit cel mai rapid timp al zilei (2:00,1, în manșa a treia) acesta a trebuit sa se mulțumească doar cu locul doi. Florian Niturad (Peugeot 106) cu o evoluție constantă a câștigat categoria licențiaților, podiumul fiind completat de Mihai Alexandru Popa (Peugeot 106) – locul doi și de Szilard Kiss (Opel Astra) – locul trei.
Etapa următoare a Promo Rally TOTAL se va desfășura în data de 17 Decembrie, în aceeași locație, dar pe un traseu având un „desen” nou pentru toți cei care vor fi prezenți.
Dorin Dușa

COMENTARII