„Susţine cu a ta mână, Coroana Română”

„Susţine cu a ta mână, Coroana Română”

1 125

Familia Regală a participat joi la Casa Sfatului la evenimentul de lansare a volumului „Susţine cu a ta mână Coroana Română” şi a vizitat expoziţiile de fotografie dedicate Familiei Regale a României

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei române, şi Principele Radu la prima lor vizită, săptămâna trecută, la Muzeul Judeţean de Istorie. Familia Regală a participat la Casa Sfatului la evenimentul de lansare a volumului „Susţine cu a ta mână Coroana Română” şi a vizitat expoziţiile de fotografie dedicate Familiei Regale a României.

Cuplul regal a vizitat la Casa Sfatului şi expoziţia outdoor „Regina Maria – ambasador irezistibil al istoriei şi artei populare româneşti”, care a deschis în luna ianuarie Anul Centenarului Marii Uniri la Braşov.

Familia Regală a participat și la Ziua Eroilor, a Înălţării Domnului în fiecare an în alt oraş, pentru a contribui la aducerea acestor două mari sărbători ale românilor mai aproape de oameni şi de familiile lor.

Volumul „Susţine cu a ta mână Coroana Română”, semnat de Custodele Coroanei Române, Margareta, şi Principele Radu marchează aniversarea jubileului de 150 de ani de la fondarea Casei Regale, sărbătorit în urmă 2 ani dar şi Centenarul Marii Uniri de la 1918 şi împlinirea a o sută de ani de la încheierea Primului Război Mondial.

Volumul al cărui titlu este inspirat de Imnul Regal este un album care cuprinde momentele importante din viaţa familiei regale începând cu instaurarea dinastiei în 1866 până în 2017.

Vifor Rotar

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

  1. Desi nu sunt monarhist(…din cauza lui Carol al II-lea!) mamifestarea in sine
    asigura o nota de reala distinctie,chiar europeana!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.