Tăriceanu s-a prostit la bătrînețe. „Demisionarii” ALDE Brașov demiși de… interimarii nestatutari!

Tăriceanu s-a prostit la bătrînețe. „Demisionarii” ALDE Brașov demiși de… interimarii nestatutari!

0 56

Așa cum anunțam joi, noul președinte interimar al Organizației Județene din ALDE Brașov este Dionisie Manole, fost membru PNȚCD și consilier municipal în Codlea.
Aflat din păcate în cârdășie cu controversatul Ionică Anițoiu, prospătul președinte interimar a trimis un comunicat de presă prin care mai mulți lideri aleși (precum fostul președinte al organizației municipale, Laura Bratosin sau Claudiu Cornea) sau numiți de senatorul Daniel Zamfir (întorsul din ,,anul sabatic” după cum singur a spus, Miklos Gantz ) au fost excluși după ce aceștia.

În comunicat se arată că:
,,Analizând situația creată în cadrul Filialei Brașov prin inițierea de către un număr restrâns de membri de atacuri împotriva unor decizii statutare adoptate de către conducerea partidului, Biroul Politic Teritorial ALDE Brașov, întrunit statutar în ședința din 03.10.2019, a luat măsura excluderii din partid a următorilor membri: Laura Ioana Bratosin, Miklos Gantz și Claudiu Cornea”.
Am primit cateva telefoane de la câțiva oamemi din ALDE Brașov care au semnalat un fapt extrem de dubios, multe nume de pe lista noii conduceri prezentate ieri nici nu sunt membri de partid.
Mâine vom încerca să revenim și cu poziția ,,exclușilor” de acești …nimeni.
Iulian Rinder

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.