Tarife mai mici la transportul pe cablu din Poiană, dar numai de...

Tarife mai mici la transportul pe cablu din Poiană, dar numai de luni până joi

0 95

Din data de 8 ianuarie, de luni până joi, se consumă mai puţine puncte de pe cartela de transport pe cablu (skipass-uri). Astfel, pentru telecabina Capra Neagră şi telegondolă, pentru fiecare urcare, în loc de 6 puncte, se vor scădea 5, pentru telecabina Kanzel, în loc de 5 se vor scădea 4, pentru telescaun Ruia, se vor scădea 3, în loc de 4, iar pentru telescaunul Lupului, 2 în loc de 3. La teleschiuri nu vor fi modificări.
În acest moment se schiază în condiţii bune pe întreg domeniul schiabil, toate pârtiile fiind deschise, starea vremii este excelentă, cu soare. Stratul de zăpadă pe pârtii este de 40-60 de cm. Astăzi sunt funcţionale următoarele instalaţii pe cablu: telecabinele Capra Neagră şi Kanzel, telegondola, telescaunele Ruia şi Lupului, teleschiurile Bradul şi Stadion. În această dimineaţă, la ora 9.00, temperatura era de -1°C în masivul Postăvarul, iar acum a mai urcat câteva grade..
Pentru date actualizate permanent referitoare la starea pârtiilor puteți consulta informațiile de pe portalul Primăriei Brașov(http://starepartii.brasovcity.ro/ro/acasa/ cu precizarea că, în cazul în care nu sunt modificări, data nu se actualizează
D.D.

COMENTARII