Teodor Meleșcanu are partid – va prelua șefia interimară Forței Naționale. E...

Teodor Meleșcanu are partid – va prelua șefia interimară Forței Naționale. E așteptat și Scripcaru!

0 62

Teodor Meleșcanu urmează să preia funcția de de președinte interimar al partidului Forța Națională, iar Grațiela Gavrilescu va fi prim-vicepreședinte al formațiunii, au declarat surse politice, pentru agenția Mediafax.
Teodor Meleșcanu a fost exclus din ALDE după ce a fost ales președinte al Senatului, fiind propus de PSD. În prezent acesta este afiliat grupului senatorilor PSD, potrivit site-ului Senatului.

Din informții pe surse, un Congres pentru alegerea conducerii partidului va avea loc în primăvara anului viitor, perioada in care se incearca punerea in functiune a unor filiale la nivelul fecărui județ.
Forța Națională are sâmbătă o întrunire la Parlament pentru a completa conducerea formațiunii și pentru a valida președinții organizațiilor județene ale partidului, potrivit unui anunț de presă.
Foști membri ai ALDE s-au alăturat partidului, după ce au fost excluși din ALDE.

Formațiunea cunoscuta ca Forța Națională, ar fi un partid patronat de Remus Borza, un bucureștean care și-a tras un mandaa de depuatat la Brașov.

Vom vedea, dacă sub conducerea „eficientă și înțeleaptă” a lui Meleșcanu Forța Națională va depeni un nou APR. Primul examen va fi în iunie 2020 la alegerile locale. Nu este exclusă și ofertarea lui George Scripcaru (care nu mai are loc la noul PDL/PNL), un fost APR-ist de nădelde și cu un mare succes la Brașov. Va dați seama câți consilieri municipali/locali sau primari îl vor urma. Acționând pe o asemenea direcție, apelând la toți nemulțumiții sau marginalizții din PNL sau ALDE, sigur vom vedea noul partid intrând în Parlament la sfărșitul anului 20120.

Horia D.R.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.