Transilvania Brașov, patru medalii de aur în competiția de badminton, dotată cu...

Transilvania Brașov, patru medalii de aur în competiția de badminton, dotată cu ,,Trofeul Cheile Grădiștei”

0 90

Trofeul Cheile Gradistei la badminton s-a potrivit ca un fluturaș pe racheta sportivilor de la ACS Transilvania Brașov. Nu mai puțin de 4 medalii de aur, una de argint și trei de bronz, îmbogățesc de acum palmaresul clubului brașovean. Trofeele au fost obținute în cadrul concursului de seniori veterani și amatori, la care au participat peste 80 de sportivi din toată țara. Competiția este înscrisă în calendarul oficial al Federației Române de Badminton. La Cheile Gradiștei, sportivii brașoveni s-au simțit ,,ca acasă”: practic, toți participanții de la ACS Transilvania au reușit să prindă podiumul, la cel puțin o categorie. Astfel, Cristina Chiciudean a luat aurul la simplu fete, categoria C, în timp ce Iulia Stegaru a câștigat întrecerea de badminton lovers. Cele două sportive au obținut și cea mai înaltă clasare la dublu fete, categoria C. La dublu mixt, categoria C, echipa Cristina Chiciudean, Stancu Cosmin, a luat bronzul. La dublu fete, categoria B, Andra Ciurea și-a adjudecat argintul.
Nici băieții nu s-au lăsat mai prejos și au obținut aurul la proba de dublu + 45, prin Dan Stegaru, antrenorul lotului de badminton de la ACS Transilvania. Bronzul a fost cucerit de echipa antrenor/elev, categoria B, formată din Dan Stegaru și Miklos Hunor. La Categoria C, Munteanu David și Berei Norbert s-au clasat pe poziția a treia a podiumului.
Sunt rezultate care vorbesc de la sine despre talentul sportivilor pe care îi antrenez. Fiecare dintre ei a obținut în acest concurs un loc pe podium, la diferite categorii. Privim cu încredere următoarele competiții, Cupa României care se va desfășura la București, în perioada 18-20 mai, unde vom merge cu doi sportivi : Berei Borbert și David Munteanu, urmând ca, în același concurs, pentru sportivii U9, pe 24 mai să participăm cu Iacob Maxim. Mă bucur că la clubul nostru, la secția de badminton, vin din ce în ce mai mulți copii, ca să practice acest sport”, a declarat antrenorul Dan Stegaru.
D.D.

COMENTARII