TU CE CREZI ca ȘTII despre tine? Crezi că în Sud nu...

TU CE CREZI ca ȘTII despre tine? Crezi că în Sud nu sunt destui cretini, mai lipseai doar TU, în eter?

2 89

Pretine’ Gherman, mă uit la tine rar pe micul ecran, uimit de ce forță a prostului ai, …de speriat!!  Ai reusi sa-l enervezi si pe bunul parinte Gherasim Samariteanul cat esti de codosh! Sunt uimit (puțin). Ce ai tu sub chelia aia lucioasa?? Ce te mână pe tine…in lupta? Ca degeaba n-o faci!
Tu stiai  că n-ar vrea nici dracu să-ți facă tie ceva, după cum zici, Pai ce să-ți facă ție? Ca se vede din avion cat esti de temdentios si prost! Asta e !!
Dar, TU realizezi ce spui ? Ce tot verși acolo? De ce nu te exprimi mai  clar… politic, ca doar stramosii tai adevarati sunt din Craiova ! Altfel oameni cumsecade… Ca d-aia ai facut acolo facutatea, ca la Cluj ai dat si n-ai intrat !!

Cum vezi, libertatea din  România,pe care o tot sudui, te lasă sa versi…LOOK, orice,  România nu te trage pe roată,…
Acum, zi-mi sincer , chiar crezi că ai suporta o discuție tehnică pe legislatia „neromaneasca” …de la Bucuresti? Chiar  crezi că ești atât de ”tehnic”, ca să mă repet? Te descurci și la tramvaie, la tuneluri,la istorie…la agricultura,la autostrzi , la orice?……de educatie,TU CE CREZI ca ȘTII despre tine?.Crezi că în Sud nu sunt destui cretini,mai lipsești doar TU, în eter?

Zici ca…educational, te crezi AUSTRIAC?!? Uită-te cum arăți ! Cum sa fii  asemenea nouă, chiar esti vizibil mai prost. Ce te mână??? Hai sa vedem, cei din Sud o să-ți facă cineva, ceva?
Sub chelia aia a, TA, complexantă, posesorul adevarului il ai pentru toți clujenii, pentru noi, ceilalți, nu este nimic? NOI TE APĂRĂM, probabil ca să vorbești… TE APĂRĂM in Ro., de asemenea, ca să poți să scuipi, pe noi. DAR, nu trebuie să te apărăm de nimeni. Așa este!

Cum e acolo in Ardeal mai rau ca in Ro,?! Zau mie imi plac ardelenii si Ardealul la nebunie, insa pe tine, Sabin Gherman, nu te pot suporta. Putzi a prostie!! Insa doar te-as scuipa pentru jegul ce-l scoti pe nari! Vrei prin orice mijloace sa-i imparti pe romani in doua: ardelenii, langa unguri pe de o parte si dincolo …ceilalti care ar fi inferiori, needucati, prosti… Cand te-am mai auzit ca…”aruncam banii in Moldova (de peste Prut)” ai confirmat caracterul si statutul tau. Era vorba de niste bani ca ajutor pentru educatie pare-mi-se,ma derbedeule!. Cine sunt moldovenii, de care iti bati joc?? Ce note ai avut, dobitocule, la istorie? Cum de ai trecut clasa? De unde atata infatuare si nerusinare? Mai sus, Laurentiu ti-a spus-o mai pe shleau cate parale faci! ( O reactie publica a cititorului  Radu Nemtzeanu din Iasi l a articolele lui Gherman Sabin!)

COMENTARII

  1. Dupa ce am vazut reportajul lui Carmen Avram despre tradatorii pe fatza ai Romaniei
    ma intreb cine sunt cei care rabda propaganda antiromaneasca a acestui semodoct ,
    promovat de Paszkany si ai lui si platit de doua ONG-ufri din Budapesta!
    Informatia este cunoscuta de servicii! De ce nu este „dezvaluita” in presa romaneasca ,sa stie tot Ardealul ce ticalos este? Ce tot il ocroteste SRI pe acest derbedeu?

  2. Din greseala…aveti dreptate! Asta nici …Semidoct nu este!
    este …semodoct,sfertodoct, idiodoct!Dar mai ales antiroman!!!V