Un homosexual și-a ucis fiica pe care o adoptase împreună cu partenerul...

Un homosexual și-a ucis fiica pe care o adoptase împreună cu partenerul lui. Calvarul trăit de micuță alături de „tatăl” său!

0 47
Matthew Scully-Hicks, în vârstă de 31 de ani, este acuzat că și-a ucis copilul de doar 18 luni, o fetiță pe nume Elsie pe care o adoptase recent.
Fata a murit după luni de atacuri și abuzuri la care a fost supusă de către Scully-Hicks, scrie presa din Marea Britanie. Elsie a ajuns la spital cu răni grave la cap, iar medicii au constatat existența și a unor leziuni mai vechi.
Diabolic. Un homosexual și-a ucis fiica pe care o adoptase recent împreună cu partenerul lui. Calvarul trăit de micuță alături de „tatăl” său
Cei doi homosexuali au adoptat-o pe Elsie în septembrie 2015, iar opt luni mai târziu, Matthew Scully-Hicks comitea odioasa crimă.
Procesul a scos la iveală detalii terifiante.
După moartea Elisiei, criminaliștii au reexaminat o radiografie a piciorului drept și au descoperit două fracturi, una la gleznă și una deasupa genunchiului. Un pediatru a spus că aceste leziuni sunt rezultat al unor traumatisme.

De multe ori, acesta o numea pe micuță „diavol îmbrăcat în copil” (sursa:News)

COMENTARII