Un pumn în gură OCULTEI MONDIALE și MULTINAȚIONALELOR FARMACEUTICE – Statele Unite...

Un pumn în gură OCULTEI MONDIALE și MULTINAȚIONALELOR FARMACEUTICE – Statele Unite au legalizat în mod oficial cânepă.

1 50
Perioada de interzicere a consumului de canabis s-a terminat.
În prezent, cânepa este eliminată definitiv din Legea privind substanțele de de reglementare (csa).
Cânepa este considerată pentru totdeauna ca făcând parte dintre produsele agricole şi nu mai este înţeles greşit ca fiind o substanţă interzisă (de reglementare) ca marijuana.

Președintele Donald Trump a semnat, înainte de sfârșitul anului 2018 proiectul de lege privind agricultura, prin care se ridică oficial restricția șegată de cânepa industrială devenind legală cultivarea și indistrializarea în toate cele 50 de state.
Proiectul de lege al gospodăriei, pe care Congresul la adoptat la jumătatea lunii decembrie 2018, cu voturi bipartizane, include o secțiune care elimină interdicția de cultivarea, cercetare și dezvoltarea industrială/comercială a cânepii din Legea privind substanțele controlate.
Cânepa a fost definită (asimilată) ca plantă de canabis în drept (da, la fel ca cea care produce marijuana). În realitate există o mare diferenţă, introducerea pe lista plantelor interzise fiind o „eroare” intenționată in folosul complexului farmaceutic modial și în defavoarea oamenilor simpli cărora li s-a interzis accesul la un medicament cu o amplă și diversă utilizare. Cânepa conține thc (cel mai frecvent compus utilizat pentru droguri). În principiu, cânepa nu te poate face să te droghezi. Timp de zeci de ani, Legea federală nu a făcut diferenţa între cânepă şi alte plante de canabis. Toate acestea au fost practic ilegale în cadrul Legii privind impozitul pe marijuana din 1937, iar acestea au fost oficial ilegale în temeiul legii privind substanța reglementată în 1970.

Ce face noua lege?
Este adevărat, odată cu promovarea acestei legi politica americană față de cânepă s-a schimbat în mod radical. S-a re-definit canabis ca inclusiv „Extract, cannabidiol și lucruri derivate”. Congresul a eliminat în mod clar produsele populare de canabis, cum ar fi cannabidiol (cbd), de la gama de csa. Prin urmare, Biroul de control al drogurilor nu mai poate să interzică cultivarea sau să împiedice comercializarea de produse din cânepă. Acum agricultorii de cânepă se pot bucura de toate drepturile, pot accesa asigurarea de cultură necesară, pot participă pe deplin la programul usda pentru certificare și subvenții competitive.

Noile prevederi vor intra în vigoare oficial în ianuarie.

NOTA REDACȚIEI
Dacă americanii au legalizat CÂNEPA sigur acest lucru va fi făcut și de celelte țări. Astfel se va îndrepta o imensă „eroare” făcută acestei plante dar și omului, care nu a mai beneficiat de imensele beneficii ce le aduc produsele realizate din CÂNEPĂ sănătății.  Să vedem cănd vor reacționa și autoritățile romăne.
Cotidianul nostru a publicat o serie de articole legate de nedreptatea făcută CÂNEPEI de ei care se închină zeului BAN.
Vă propunem:
Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.