Ungurii și-au adus toată rezerva lor de aur de la Londra la...

Ungurii și-au adus toată rezerva lor de aur de la Londra la Budapesta! Dacă Isărescu nu miscă are cine să-l schimbe?

1 113

Banca Naţională a Ungariei(NBH) anunţă că a finalizat repatrierea, de la Londra la Budapesta, a rezervei sale de aur,informează agenţia MTI.

În opinia Băncii Naţionale a Ungariei, păstrarea rezervei de aur în interiorul ţării poate consolida şi mai mult încrederea pieţelor financiare în tabilitatea economica si financiara a Ungaria. NBH adaugă faptul că şi alte bănci centrale din Europa, precum cele din Olanda, Germania şi Austria, au decis să repatrieze o parte din rezervele lor de aur.

A fost repatriată o cantitate de aproximativ 100.000 de uncii (aproape trei tone) de metal preţios care, la cursul actual de schimb, are o valoare de 130 de milioane de dolari. 

În cazul României, rezervele valutare ale Băncii Naţionale a României (BNR) au crescut cu 4,7% ,  ridicandu-se la 35,073 miliarde de euro, în luna februarie , comparativ cu nivelul de la finalul lunii ianuarie. Rezerva de aur s-a menţinut la 103,7 tone, iar în condiţiile evoluţiilor preţurilor internaţionale valoarea acesteia s-a situat la 3,6 miliarde de euro. 

Totodată, rezervele internaţionale ale României (valute plus aur), la 28 februarie 2018, au fost de 38,673 miliarde de euro, faţă de 37,095 miliarde de euro, la 31 ianuarie 2018. Mai mult de jumătate din rezerva de aur a Băncii Naţionale a României este depozitată  nemotivat, în afara graniţelor ţării, în principal la Londra.
(Si pentru  treaba asta,mai platim si o taxa…)

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

  1. Englezii sint cei mai mari hoti din toate timpurile si cu siguranta vom pierde aurul. Dar pentru TRADATORUL ISARESCU nu conteaza daca pierdem tot aurul fiindca el ca si excelenta sa „GAURA de CUR” ambasadorul americii in Romania uraste romanii de moarte si-i considera niste sclavi care trebuie sa moara pentru interesele JIDANIMII din care fac parte amindoi.
    Isarescu trebuie executat ca tradator de tara.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.