Urmează două luni infernale pentru baschetbalistele de la Olimpia Brașov!

Urmează două luni infernale pentru baschetbalistele de la Olimpia Brașov!

0 96

A fost dat publicității programul competițional al prim divizionarei de baschet feminin Olimpia Brașov în următoarea perioadă, până la startul playoffului Ligii Naționale (sferturile de finală). Programul este unul foarte dens, cu multe meciuri, ținând cont de faptul că echipa brașoveană este angrenată pe trei fronturi : campionat, Cupa României și Cupa Europei Centrale.
Prima competiție va fi turneul Final 8 al Cupei României, programat în perioada 22-25 februarie. În sferturi, Olimpia CSU va juca împotriva echipei SCM Timișoara, formație pe care tocmai a învins-o, pe Bega, în campionat.
Dacă va trece de acest meci, în semifinale, ,,olimpicele” ar urma să aibă un meci infernal, cu învingătoarea dintre Universitatea Cluj-Napoca și Sepsi Sf. Gheorghe. De remarcat că, în ultima etapă de campionat, clujencele au reușit să treacă de Sepsi, căreia i-au provocat primul eșec din acest sezon…
Apoi, între 3 și 4 martie va avea loc turneul Final 4 al Cupei Europei Centrale, într-o locație încă neanunțată. În semifinale, Olimpia CSU va juca împotriva echipei germane BC Pharmaserv Marburg, în timp ce, în cealaltă semifinală, se vor duela două echipe românești, CSM Satu Mare și CSU Alba Iulia.
În sfârșit, între 10 și 18 martie vor avea loc cele două turnee ale grupei 1-5 a Ligii Naționale de baschet feminin. Olimpia CSU va întâlni, în ordine, echipele CSBT Alexandria (10 martie), CSM Satu Mare (11 martie), Universitatea Cluj-Napoca (16 martie) și Sepsi Sf. Gheorghe (17 martie). Reamintim că echipa brașoveană a terminat sezonul regulat pe locul III, poziție pe care dorește să o mențină și după aceste partide. Apoi, va urma playofful, cu prima fază, a sferturilor de finală.
În altă ordine de idei, jucătoarea Ieva Kazlauskaite a plecat de la Olimpia CSU Brașov, urmând să joace în Germania. Oficialii brașoveni au început deja căutările pentru a transfera o altă jucătoare în locul letonei.
Dorin Dușa

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.