Validare cu protest în Consiliul Local. Cine are curajul să supere USR-ul...

Validare cu protest în Consiliul Local. Cine are curajul să supere USR-ul brașovean?

3 184

După ce aleşii au luat act de demisia lui Ciprian Bucur din forul local, au validat-o în locul său pe Alexandrina-Adina Durbacă, care a fost prima femeie viceprimar a Braşovului

După ce aleşii au luat act de demisia lui Ciprian Bucur din forul local, au validat-o în locul său pe Alexandrina-Adina Durbacă, care a fost prima femeie viceprimar a Braşovului.
La depunerea jurământului, câţiva membri USR Braşov au venit îmbrăcaţi cu tricouri cu mesajul „Fără penali în funcţii publice”.

Liberala Alexandrina-Adina Durbacă, de profesie avocat, i-a luat acum locul lui Ciprian Bucur, fost viceprimar la rândul lui, care a demisionat din Consiliul Local din motive de incompatibilitate.

De profesie inginer, Bucur a câştigat postul de director tehnic la RIAL, firmă patronată de Consiliul Local.

Pe toată durata procedurii de validare şi depunere a jurământului, mai mulţi membrii ai USR au stat în faţa consilierilor, în semn de protest faţă de validarea Adinei Durbacă, ce va activa în comisia 7 din Consiliul Local.

Vifor Rotar

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

  1. USR este o adunatura de imbecili fara liceu sau studii postliceale care vor sa conduca ei dupa informatiile genetice acumulate din sperma lui soros pe care o au in creier.
    Este desgustator si revoltator ca acesti homosexuali si lesbience sant platiti cu 15000 pe luna pentru asi etala tigania pe care o au in singe.
    Numai niste debili mintali au putut votata asemenea LEPADATURI iar cei care ii vor mai vota in viitor vor fi cu siguranta homosexuali sau lesbience ca si ei.

  2. Cum poti deveni atat de ridicol ,sa protestezi ca la gradinitza sau precum chibitzii din fotbal,provocand
    „replici” pe masura?Asa se face „politica”? Sa fim seriosi…nu ridicoli!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.